Britax Römer KIDFIX² S, 15-36 kg (Fire Red)

Spatar detașabil   Un scaun pentru copii cu spatar este cea mai sigura opțiune pentru copilul dumneavoastra. De aceea, va recomandam sa va transportați copilul intr-un scaun de sprijin superior pentru cat mai mult timp posibil. Pentru mai multa flexibilitate, puteți scoate și spatarul cand copilul atinge 135 cm. Datorita lui SecureGuard și clemei centurii, centura de siguranța a autovehiculului este poziționata optim chiar și fara spatar.   SecureGuard ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Britax Römer KIDFIX² S, 15-36 kg (Fire Red)

Spatar detașabil 
 Un scaun pentru copii cu spatar este cea mai sigura opțiune pentru copilul dumneavoastra. De aceea, va recomandam sa va transportați copilul intr-un scaun de sprijin superior pentru cat mai mult timp posibil. Pentru mai multa flexibilitate, puteți scoate și spatarul cand copilul atinge 135 cm. Datorita lui SecureGuard și clemei centurii, centura de siguranța a autovehiculului este poziționata optim chiar și fara spatar.
 
SecureGuard
SecureGuard va ajuta sa va protejați zona delicata a abdomenului copilului prin adaugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranța cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranța in poziție optima peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajuta la reducerea forțelor abdominale in caz de coliziune frontala cu pana la 35% * și, in același timp, permite copilului libertatea de mișcare in timpul calatoriei.
* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentand un copil mediu de 6 ani
 
Protecție avansata la impact lateral – SICT
SICT ofera o protecție superioara copilului dumneavoastra in eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masa și scaunul auto și se deformeaza pentru a absorbi energia inainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT pe partea laterala a scaunului de mașina cel mai aproape de ușa.
 
Tetiere ergonomica ușor reglabila
Tetiera noastra este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le asigura in scaunul auto. Se poate regla cu ușurința in poziția corecta, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singura mana - chiar daca acestea stau pe scaun. In plus, tetiera este proiectata ergonomic pentru a susține capul copilului atunci cand adorm.
 
Spatar ușor reglabil in forma de V
Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dvs. in creștere, spatarul in forma de V ofera mai mult spațiu pentru spate și umeri. In plus, spatarul se ajusteaza automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o poziție mai buna și o poziție confortabila pentru copilul dumneavoastra.
 
Protecție scaunelor pentru copiii mari
Scaunul nostru va proteja copilul in trei moduri:carcasa scaunului ofera protecția de la cap pana la șold pentru copilul dumneavoastra, mai ales in cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare și inferioare asigura poziționarea corecta a centurii de siguranța; și tetiera captușita ofera siguranța și confort pentru capul și gatul copilului.
 
Husa detașabila
Lucrurile pot fi murdare in mașina - bauturile se pot varsa iar copiii pot sa se imbolnaveasca. De asta am conceput o husa ce se poate baga la mașina de spalat si se poate indeparta cu ușurința, astfel incat sa puteți curața rapid.
 
 
 
KIDFIX² S
Caracteristici:
Intotdeauna confortabil in deplasare - Intotdeauna confortabil - KIDFIX2 R crește odata cu copilul dumneavoastra de la 3,5 la 12 ani. Datorita spatarului in forma de V, scaunul ofera o poziție confortabila pentru copiii mici și o mulțime de spațiu in zona umarului pe masura ce cresc - se regleaza automat cand schimbați inalțimea tetierei. In plus, puteți scoate spatarul odata ce copilul dvs. este mai inalt decat 135 cm. Toate acestea fac calatoria nu numai confortabila, ci și flexibila.
 
Intotdeauna pe partea sigura - Intotdeauna in siguranța in mișcare: spatarul de la KIDFIX2 R are aripioare late, astfel incat copilul dvs. are intotdeauna cea mai buna protecție in cazul unui impact lateral. In același timp, SecureGuard ajuta poziționarea optima a centurii de transmisie peste oasele pelvine, reducand astfel riscul ranilor la regiunea abdominala a copilului. In plus, clema pentru curea asigura ca centura de siguranța diagonala a vehiculului este ținuta in poziția corecta pe umarul copilului atunci cand scaunul este utilizat ca scaun rapel fara spatar. In acest fel, puteți avea liniște la volan.
 
Fabricat in Germania - Toate scaunele pentru copii KIDFIX sunt complet proiectate, dezvoltate și fabricate in Germania. Acest lucru ne permite sa efectuam numeroase teste in cadrul instalației de testare in caz de avarie și sa garantam cea mai inalta calitate posibila. Dar nu este doar intern faptul ca scaunele KIDFIX sunt testate - scaunele din gama KIDFIX se numara printre cele mai testate scaune pentru copii de la EuroNCAP. Asta inseamna ca sunt testate in mod regulat in cele mai recente masini cu cele mai moderne tehnologii de siguranta - cu si fara spatar - cu rezultate excelente. La Britax Römer, urmarim indeaproape evoluțiile actuale din industria automobilelor, astfel incat sa putem adapta produsele noastre in mod corespunzator și sa le facem mai sigure.
 

2000031438

Detalii produs
ModelKIDFIX² S
TipScaune-auto
PentruFete
Sistem de prindereIn 3 puncte
Varsta recomandata4 - 12 ani
Grupa de greutate15 - 36 kg
CuloareRosu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Britax Römer KIDFIX² S, 15-36 kg (Fire Red) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Britax Römer KIDFIX² S, 15-36 kg (Fire Red) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.