Brit Premium Cat Junior cu carne de Pui 100g

de la 2,69 lei (3 magazine)
Brit Premium Cat Junior sunt pliculete cu carne suculenta de pui recomandate pisicilor junior aflate in perioada de crestere. Acest tip de hrana umeda pentru pisici la plic contine ingrediente de calitate superioara care acopera necesitatile nutritionale zilnice ale pisicilor. Compozitie: 33% carne si derivate de origine animala – 4% carne de pui, peste si derivate din peste 3%, derivate de origine vegetala – 0,04% inulina, minerale. Constituenti analitici: proteina 9,5 %, ...

Descriere


Brit Premium Cat Junior cu carne de Pui 100g

Brit Premium Cat Junior sunt pliculete cu carne suculenta de pui recomandate pisicilor junior aflate in perioada de crestere. Acest tip de hrana umeda pentru pisici la plic contine ingrediente de calitate superioara care acopera necesitatile nutritionale zilnice ale pisicilor.

Compozitie: 33% carne si derivate de origine animala – 4% carne de pui, peste si derivate din peste 3%, derivate de origine vegetala – 0,04% inulina, minerale.

Constituenti analitici: proteina 9,5 %, grasime 5%, umiditate 81%, cenusa bruta 2,5%, fibre 0,4%.

Aditivi nutritionali: vitamina D3 250 UI, vitamina E 100 mg, zinc 10 mg, mangan 2 mg, iod 0,7 mg, cupru 0,2 mg, biotina 0,1 mg, taurina 450 mg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brit Premium Cat Junior cu carne de Pui 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brit Premium Cat Junior cu carne de Pui 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.