Bricsys BricsCAD 20 Classic - Subscriptie 1 utilizator 3 ani

4.780,00 lei (1 magazin)
BricsCAD Classic Daca creati modele 2D generale, licenta BricsCAD Classic este potrivita pentru dumneavostra. Aceasta permite vizualizarea si editarea modelelor 3D si rularea rutinelor Lisp. Subscriptie - cand alegeti optiunea de inchiriere, aveti acces la cea mai recenta versiune BricsCAD pentru un an. Aceasta include asistenta prioritara si acces la toate noile versiuni care sunt lansate in timpul abonamentului activ. Licenta 1 utilizator - acordul de licenta Single Use ...

Descriere


Bricsys BricsCAD 20 Classic - Subscriptie 1 utilizator 3 ani

BricsCAD Classic


Daca creati modele 2D generale, licenta BricsCAD Classic este potrivita pentru dumneavostra. Aceasta permite vizualizarea si editarea modelelor 3D si rularea rutinelor Lisp.

Subscriptie - cand alegeti optiunea de inchiriere, aveti acces la cea mai recenta versiune BricsCAD pentru un an. Aceasta include asistenta prioritara si acces la toate noile versiuni care sunt lansate in timpul abonamentului activ.

Licenta 1 utilizator - acordul de licenta Single User este pentru un singur utilizator. Cu toate acestea, fiecare licenta de utilizator permite doua activari. Puteti instala pe doua dispozitive (de exemplu: pe o statie de lucru la birou si pe un laptop utilizat in deplasari), dar doar una poate fi folosita in orice moment.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bricsys BricsCAD 20 Classic - Subscriptie 1 utilizator 3 ani de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bricsys BricsCAD 20 Classic - Subscriptie 1 utilizator 3 ani sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.