Bresser Ocular Super Plossl, 32mm

Noile oculare de la Basser Super Plossl cu 4 elemente de lentila care furnizeaza un camp vizual precis de 52 de grade si un "eye relief" confortabil. Straturiile multiple blocheaza in mod eficiente reflexele nedorite. Toate ocularele sunt echipate cu vizoare cauciucate. Date tehnice: Distanta focala: 32 mm Conexiune spre telescop: 31.7 mm Camp vizual: 52 grade Eye relief: 26.9 mm Numar de lentile: 4 Numar de grupe: 2 Tip constructiv: Super Plossl Diametr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bresser Ocular Super Plossl, 32mm

Noile oculare de la Basser Super Plossl cu 4 elemente de lentila care furnizeaza un camp vizual precis de 52 de grade si un "eye relief" confortabil. Straturiile multiple blocheaza in mod eficiente reflexele nedorite. Toate ocularele sunt echipate cu vizoare cauciucate.

Date tehnice

Distanta focala32 mm
Conexiune spre telescop31.7 mm
Camp vizual52 grade
Eye relief26.9 mm
Numar de lentile4
Numar de grupe2
Tip constructivSuper Plossl
Diametru35 mm
Greutate103 g
Coletul contine

Ocular Super Plossl de 32mm Bresser 4920170

Fisa tehnica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Ocular Super Plossl, 32mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Ocular Super Plossl, 32mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.