Brandani Suport pentru servetele, Butterfly, 12x8x10.5 cm, portelan/bambus

40,00 lei (1 magazin)
Cunoscuta pentru piesele inedite cu designuri unice pe care le produce, compania Brandani a tinut intotdeauna pasul cu tendintele pietei, imbinand bunul gust cu elemente traditionale, creand astfel o serie de articole pentru casa ce se remarca prin eleganta si rafinamentul lor.Stilul italian, ce se face remarcat in intreaga gama de produse, deriva dintr-o legatura puternica cu Toscana, fiind apreciat in intreaga lume. ...

Descriere


Brandani Suport pentru servetele, Butterfly, 12x8x10.5 cm, portelan/bambus

Cunoscuta pentru piesele inedite cu designuri unice pe care le produce, compania Brandani a tinut intotdeauna pasul cu tendintele pietei, imbinand bunul gust cu elemente traditionale, creand astfel o serie de articole pentru casa ce se remarca prin eleganta si rafinamentul lor.Stilul italian, ce se face remarcat in intreaga gama de produse, deriva dintr-o legatura puternica cu Toscana, fiind apreciat in intreaga lume.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brandani Suport pentru servetele, Butterfly, 12x8x10.5 cm, portelan/bambus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brandani Suport pentru servetele, Butterfly, 12x8x10.5 cm, portelan/bambus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.