Brainstorm Proiector 2in1 T-rex, 3 discuri, 40 cm, 3 ani+

de la 222,00 lei (2 magazine)
Rooaaar! Camera ta se va transforma in taramul dinozaurilor cu ajutorul acestui proiector. In plus, dinozarul T-Rex va deveni un partener de nadejde care iti va pazi camera! Dinozaurul T-Rex devine un paznic de nadejde cand este nevoie. Dinozarurul va racni cand senzorul sau detecteaza miscare. Caracteristici generale: Distanta proiectare: 1 m inaltime Functioneaza cu 3 baterii tip AA neincluse Dimensiune dinozaur: 40 cm inaltime Culoare: Maro. Setul include ...

Descriere


Brainstorm Proiector 2in1 T-rex, 3 discuri, 40 cm, 3 ani+

Rooaaar! Camera ta se va transforma in taramul dinozaurilor cu ajutorul acestui proiector. In plus, dinozarul T-Rex va deveni un partener de nadejde care iti va pazi camera! Dinozaurul T-Rex devine un paznic de nadejde cand este nevoie.

Dinozarurul va racni cand senzorul sau detecteaza miscare.

Caracteristici generale:

Distanta proiectare: 1 m inaltime
Functioneaza cu 3 baterii tip AA neincluse
Dimensiune dinozaur: 40 cm inaltime
Culoare: Maro.

Setul include:

Proiector dinozaur
3 discuri
8 imagini
Abtibild pentru usa cu T-Rex
Instructiuni in limba engleza

Varsta recomandata: 3 ani+.

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brainstorm Proiector 2in1 T-rex, 3 discuri, 40 cm, 3 ani+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brainstorm Proiector 2in1 T-rex, 3 discuri, 40 cm, 3 ani+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.