Bourjois Tus de ochi carioca, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black

38,00 lei (1 magazin)
Tus de ochi carioca, Bourjois, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black Tus de ochi carioca a carei formula de foarte lunga durata permite un machiaj impecabil al ochilor pe tot parcursul zilei. Culoarea intensa si profunda ofera un rezultat acoperitor si omogen inca de la prima aplicare si o fixare indelungata de pana la 24 de ore. Varful din pasla si moale al acestui creion de ochi il face usor de utilizat, chiar si pentru incepatori. ...

Descriere


Bourjois Tus de ochi carioca, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black

Tus de ochi carioca, Bourjois, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black

Tus de ochi carioca a carei formula de foarte lunga durata permite un machiaj impecabil al ochilor pe tot parcursul zilei. Culoarea intensa si profunda ofera un rezultat acoperitor si omogen inca de la prima aplicare si o fixare indelungata de pana la 24 de ore. Varful din pasla si moale al acestui creion de ochi il face usor de utilizat, chiar si pentru incepatori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bourjois Tus de ochi carioca, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bourjois Tus de ochi carioca, Eyeliner Feutre 41, 0.8 ml, 11 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.