Bosch Unlimited Serie 8 BCS81EXC

Descriere Aspirator vertical Bosch Unlimited Serie 8 BCS81EXC, 18 V, pana la 40 minute autonomie, DigitalSpin Motor, perie AllFloor HighPower, alb de la Bosch   Fără fir, dar cu o durată de funcționare prelungită, datorită pachetului de baterii. Durată de funcționare prelungită: setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar. Sistem Power for ALL: acumulatorul face parte din sistemul de acum ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bosch Unlimited Serie 8 BCS81EXC

Durată de funcționare prelungităsetul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar.
Sistem Power for ALLacumulatorul face parte din sistemul de acumulatori Home & Garden de 18 V (gama Bosch verde)
Curățenie la toate nivelurileaccesorii multiple pentru a aspira de la pardoseală la tavan, chiar și pentru aspirare în mașină.
Performanță de curățare intensăPentru curățenia pe toate tipurile de podele, datorită periei High Floor Power și a motorului DigitalSpin.
Sistem de filtre cu cartușaerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.**

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Unlimited Serie 8 BCS81EXC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Unlimited Serie 8 BCS81EXC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.