Bosch Active 15 kg

de la 209,99 lei (2 magazine)
  Bosch Active  este hrana ideală pentru câini cu nivel de performanță deosebit fie la joacă, sport, spectacole sau muncă precum vânat sau pauză.  Bosch Active  este de asemenea foarte apreciată de crescătorii profesioniști.  Compușii organici de zinc (chelat de zinc)  favorizează o mai bună absorbție a zincului și astfel mai mult zinc e disponibil pentru metabolism. Zincul este vital pentru o piele fină și o blană strălucit ...

Descriere


Bosch Active 15 kg

  Bosch Active este hrana ideală pentru câini cu nivel de performanță deosebit fie la joacă, sport, spectacole sau muncă precum vânat sau pauză. Bosch Active este de asemenea foarte apreciată de crescătorii profesioniști. Compușii organici de zinc (chelat de zinc) favorizează o mai bună absorbție a zincului și astfel mai mult zinc e disponibil pentru metabolism. Zincul este vital pentru o piele fină și o blană strălucitoare. Ofera un echilibrul potrivit de diferite fibre solubile (inclusiv fructo-oligozaharide), stimulează flora intestinală și ajută la o digestie ușoară. Alegerea atentă a ingredientelor și prepararea lor după ultimele descoperiri referitoare la nutriția câinilor fac din această hrană una foarte ușor de digerat și ajută câinele să producă fecale bine formate.

Lecitina și carnitina au mai multe funcții, inclusiv stimularea conversiei de energie și grăsimi, astfel îmbunătățind utilizarea energiei. Selecția de fibre împreună cu minerale naturale de absorbție stimulează flora intestinală pozitivă și reduce sau fixează împreună mirosurile neplăcute ale deșeurilor din fecale.

 

 

Hrana pentru câini Bosch Active utilizează doar ingrediente atent selectate, care sunt preparate cu grijă pentru o hrană foarte gustoasă, ușor de digerat și cu valori nutritive optime. Carnea folosită atinge standardele impuse și pentru produse alimentare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Active 15 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Active 15 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.