Born To Bio Ulei esential de lemongrass /cymbo pogon flexuosus bio 10 ml

de la 37,50 lei (2 magazine)
Ulei esenţial de lemongrass bio 10ml alimentar - aromoterapie – cosmetic Descriere: Uleiul esential de Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) are o aroma subtila de citrice si este folosita in bucataria asiatica in supe, ceaiuri si curry, precum si cu peste, carne de pasare, carne de vita si fructe de mare. Pe lângă aroma sa unică, uleiul esențial de Lemongrass promovează digestia sănătoasă și acționează ca un tonic general al sistemelor corporale atunci când este inger ...

Descriere


Born To Bio Ulei esential de lemongrass /cymbo pogon flexuosus bio 10 ml

Ulei esenţial de lemongrass bio 10ml
alimentar - aromoterapie – cosmetic


Descriere:
Uleiul esential de Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) are o aroma subtila de citrice si este folosita in bucataria asiatica in supe, ceaiuri si curry, precum si cu peste, carne de pasare, carne de vita si fructe de mare. Pe lângă aroma sa unică, uleiul esențial de Lemongrass promovează digestia sănătoasă și acționează ca un tonic general al sistemelor corporale atunci când este ingerat. Este, de asemenea, purificator și tonic al pielii și este frecvent utilizat în produsele de îngrijire a pielii pentru aceste beneficii.
Uleiul esential de Lemongrass Born to Bio este un ulei pur, de calitate superioara, obtinut prin distilare la aburi, fara solventi, pastrandu-si intacte si nealterate prorietatile.
Doar prin distilare la aburi sau presare la rece se pot obtine uleiuri esentiale pure. Procesul de distilare implica multa atentie, pentru ca uleiul sa nu isi schimbe compozitia sau sa se piarda proprietatile terapeutice. Planta este incalzita prin trecerea acesteia prin aburi, la temperaturi mai joase decat puctul de fierbere, astfel ca proprietatile sa nu fie afectate. Caldura si aburul ajuta structura celulara a plantei sa se descompuna si sa elibereze pretiosul ulei esential. Moleculele acestuia sunt transferate mai apoi de-a lungul unui tub, intr-un recipient de racire, unde se transforma in lichid. Lichidul rezultat este o combinatie de apa si ulei (deoarece uleiurile esentiale nu sunt solubile in apa, sunt separate cu usurinta de aceasta si evacuate prin sifonare)
Beneficii:
Uleiul esențial de Lemongrass este recunoscut pentru proprietatile antireumatice, antiseptice, antispastice, bactericide, carminative, cicatrizante, diuretice, expectorante, stimulante, tonice si vermifuge. In plus, mai trebuie sa stiti, ca uleiul fortifica plamanii si ajuta la raceli, tuse, astm, laringita, sinuzita, guturai, dureri de gat si amigdalite. Este benefic pentru a stimula sistemul imunitar si poate ajuta la lupta impotriva racelii, gripei, infectiilor si frisoanelor, insa este si un antiseptic urinar foarte util.
In aromoterapie, uleiul de Lemongrass imbunătățește starea de spirit, aduce bună dispoziție, improspătează și oferă protecție emoțională, reduce oboseala si ridica moralul.
In masaje, poate fi folosit ca adjuvant cu scop antiinflamator, pentru dureri musculare, pentru tonifierea muşcilor şi tensiune musculară datorată stresului. Datorită componentelor sale, uleiul esenţial de Lemongrass este un bun repelent pentru ţânţari, muşte, căpuşe, etc.
Uleiul esențial de Lemongrass poate fi folosit în afecţiuni ale pielii precum: acnee, inflamaţie, transpiraţie excesivă, micoze, pediculoză, prin adaugarea catorva picaturi in preparatele cosmetice (sampoane, uleiuri purtatoare, creme , masti, deodorante, etc)
Produs in Vichy, Franta
Produs certificat Bio FR-BIO-01
Produs provenit din agricultura biologica
Tara de origine India
Mod de utilizare:
Alimentar, 2- 5 picaturi pentru fiecare kg de preparat culinar, bauturi...etc.
Aromoterapie, cateva picaturi in difuzoarele Born to bio
Uz cosmetic, cateva picaturi diluate intr-un ingredient de tip baza (uleiruri purtatoare, creme, sampoane…etc.)
Ingrdiente:
10 ml de ulei esential de Lemongrass (Cymbopogon flexuosus) Born to Bio este un ulei pur, de calitate superioara, obtinut prin distilare la aburi, fara solventi, pastrandu-si intacte si nealterate prorietatile.
Precautii:
A nu se lasa la indemana copiilor (produsul are dop special, greu de desfacut de copii)
A se feri de contactul cu ochii
Nu se aplica direct pe piele, poate provoca arsuri
A nu se depasi doza recomandata
Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs. Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic specialist.


Cod producator: Born To Bio

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Born To Bio Ulei esential de lemongrass /cymbo pogon flexuosus bio 10 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Born To Bio Ulei esential de lemongrass /cymbo pogon flexuosus bio 10 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.