Bontempi MINI-ORGA ELECTRONICA CU 24 DE CLAPE

de la 37,68 lei (2 magazine)
Fiecare copil isi poate arata abilitatile muzicale pe aceasta mini orga electronica de la Bontempi! Orga prezinta 24 de clape si 23 de piese demonstrative. Selectati nota / demonstratia / redarea cu orice tasta. Oprire automata. Alimentare 2 baterii R6 / AA 1.5V (sunt incluse). Beneficiile acestui instrument sunt familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive, coordonarea miscarilor, atentia distributiva. ...

Descriere


Bontempi MINI-ORGA ELECTRONICA CU 24 DE CLAPE

Fiecare copil isi poate arata abilitatile muzicale pe aceasta mini orga electronica de la Bontempi! Orga prezinta 24 de clape si 23 de piese demonstrative. Selectati nota / demonstratia / redarea cu orice tasta. Oprire automata. Alimentare 2 baterii R6 / AA 1.5V (sunt incluse). Beneficiile acestui instrument sunt familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive, coordonarea miscarilor, atentia distributiva.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bontempi MINI-ORGA ELECTRONICA CU 24 DE CLAPE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bontempi MINI-ORGA ELECTRONICA CU 24 DE CLAPE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.