BOHMANN Oala, 32 cm, BH104032 Negru

134,00 lei (1 magazin)
Oala marmorata, cu capac si accesorii gatit, lingura teflonata si protectii textile pentru manere, fabricata din aluminiu turnat si acoperita cu un strat interior marmorat ce nu permite lipirea preparatelor (marble coating), iar la exterior cratita este acoperita cu un strat de inalta calitate. Dispune de un capac din sticla termorezistenta, lingura teflonata si  protectie textila pentru manerele incinse. Pentru a nu deterioara produsul, va recomandam sa nu folositi ustensile ...

Descriere


BOHMANN Oala, 32 cm, BH104032 Negru

Oala marmorata, cu capac si accesorii gatit, lingura teflonata si protectii textile pentru manere, fabricata din aluminiu turnat si acoperita cu un strat interior marmorat ce nu permite lipirea preparatelor (marble coating), iar la exterior cratita este acoperita cu un strat de inalta calitate.

Dispune de un capac din sticla termorezistenta, lingura teflonata si  protectie textila pentru manerele incinse. Pentru a nu deterioara produsul, va recomandam sa nu folositi ustensile metalice.  Recomandam optarea pentru cele din silicon, lemn sau materiale similare.

Caracteristici generale:

Material: aluminiu
Acoperire: marmura
Dimensiune: 32 cm
Capac inclus
Accesorii incluse
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BOHMANN Oala, 32 cm, BH104032 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BOHMANN Oala, 32 cm, BH104032 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.