Body Natur Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, 100 ml

15,00 lei (1 magazin)
Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, Body Natur, 100 ml Gel racoritor cu menthol amelioreaza insistant si relaxeaza picioarele obosite si fierbinti, lasand pielea cu o senzatie intensa si de durata de prospetime. Formula sa unica de revigorare cu extract de struguri rosii imbunatateste aspectul si starea pielii. Se absoarbe usor. Nu lasa pete. ...

Descriere


Body Natur Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, 100 ml

Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, Body Natur, 100 ml

Gel racoritor cu menthol amelioreaza insistant si relaxeaza picioarele obosite si fierbinti, lasand pielea cu o senzatie intensa si de durata de prospetime. Formula sa unica de revigorare cu extract de struguri rosii imbunatateste aspectul si starea pielii. Se absoarbe usor. Nu lasa pete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body Natur Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body Natur Gel racoritor si calmant pentru picioare fierbinti si obosite, 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.