Bobike Scaun copil GO MAXI geri

Produs conceput pentru a transporta copilul pe portbagaj. Model modern, conceput în Țările de Jos și produs în Portugalia. Compatibilitate portbagaj Compatibil cu portbagaje spate cu o lățime de 120-185mm, ale căror axe de suport au un diametru cuprins între 10-16mm diametru. Această versiune nu este compatibilă cu bicicletele care nu sunt prevăzute cu un portbagaj ad-hoc. Greutate 3,215 kg. Dimensiunile produsului: 864 x 408 x 273 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bobike Scaun copil GO MAXI geri

Produs conceput pentru a transporta copilul pe portbagaj. Model modern, conceput în Țările de Jos și produs în Portugalia.

Compatibilitate portbagaj

Compatibil cu portbagaje spate cu o lățime de 120-185mm, ale căror axe de suport au un diametru cuprins între 10-16mm diametru. Această versiune nu este compatibilă cu bicicletele care nu sunt prevăzute cu un portbagaj ad-hoc.

Greutate

3,215 kg.

Dimensiunile produsului:

864 x 408 x 273 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bobike Scaun copil GO MAXI geri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bobike Scaun copil GO MAXI geri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.