BO Jungle Saltea Suplimentara Universala Pentru Carucior Cu Doua Fete, Albastru

78,00 lei (1 magazin)
Saltea suplimentara universala BO Jungle pentru carucior cu doua fete, Albastru Datorita faptului ca este cu 2 fete, aceasta poate fi folosita atat iarna, pe fata mai groasa, plusata, sau vara, pe fata special creata pentru a preveni transpiratia, creand un mediu placut si uscat. Poate fi folosita de la nastere si pana cand copilul creste. Datorita sistemului special de montare si demontare, gaurilor multiple, aceasta este universala si poate fi folosita pe orice fel de caruci ...

Descriere


BO Jungle Saltea Suplimentara Universala Pentru Carucior Cu Doua Fete, Albastru

Saltea suplimentara universala BO Jungle pentru carucior cu doua fete, Albastru

Datorita faptului ca este cu 2 fete, aceasta poate fi folosita atat iarna, pe fata mai groasa, plusata, sau vara, pe fata special creata pentru a preveni transpiratia, creand un mediu placut si uscat. Poate fi folosita de la nastere si pana cand copilul creste. Datorita sistemului special de montare si demontare, gaurilor multiple, aceasta este universala si poate fi folosita pe orice fel de carucior.
Saltea Suplimentara Universala Bo Jungle Pentru Carucior Cu Doua Fete, Albastru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BO Jungle Saltea Suplimentara Universala Pentru Carucior Cu Doua Fete, Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BO Jungle Saltea Suplimentara Universala Pentru Carucior Cu Doua Fete, Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.