BO Jungle Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul

145,00 lei (1 magazin)
Jucarie de plus cu paturica pentru bebelusi Zimbe elefantul Descriere: Jucarie este fabricata dintr-o tesatura buclata foarte moale pe o parte si pe cealalta parte din flecee calduros si confortabil pentru a fi folosit ca prosop sau ca paturica pentru bebelusi. Usor de intretinut, se poate spala la masina. Dimensiunea elefantului in pozitia intinsa  - 45 cm Dimensiunea paturei - 75 x 95 cm. Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul ...

Descriere


BO Jungle Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul

Jucarie de plus cu paturica pentru bebelusi Zimbe elefantul

Descriere:

Jucarie este fabricata dintr-o tesatura buclata foarte moale pe o parte si pe cealalta parte din flecee calduros si confortabil pentru a fi folosit ca prosop sau ca paturica pentru bebelusi.

Usor de intretinut, se poate spala la masina.

Dimensiunea elefantului in pozitia intinsa  - 45 cm
Dimensiunea paturei - 75 x 95 cm.

Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BO Jungle Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BO Jungle Jucarie De Plus Cu Paturica Pentru Bebelusi Zimbe Elefantul sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.