Bloomingville Set de 4 cești din gresie ceramică Karine, 180 ml

89,00 lei (1 magazin)
Alege vasele din colecția Karine de la Bloomingville dacă îți plac modelele sofisticate! De la prima vedere, ne impresionează prin motiv și cromatică . Fiecare piesă are un farmec aparte și aduce o atmosferă jucăușă pe masă. Produsele sunt artizanale , de aceea pot apărea ușoare variații de culoare a glazurii la piesele individuale. ...

Descriere


Bloomingville Set de 4 cești din gresie ceramică Karine, 180 ml

Alege vasele din colecția Karine de la Bloomingville dacă îți plac modelele sofisticate! De la prima vedere, ne impresionează prin motiv și cromatică. Fiecare piesă are un farmec aparte și aduce o atmosferă jucăușă pe masă. Produsele sunt artizanale, de aceea pot apărea ușoare variații de culoare a glazurii la piesele individuale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bloomingville Set de 4 cești din gresie ceramică Karine, 180 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bloomingville Set de 4 cești din gresie ceramică Karine, 180 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.