Bloomingville Bol din gresie ceramică Alia, ø 16 cm, roz

Colecția Alia de la Bloomingville impresionează de la prima vedere cu designul său rustic. Glazura roz soft pink glaze pe o bază întunecată creează un efect unic. Acest lucru îl face alegerea ideală pentru oricine preferă un stil personalizat în bucătărie sau dining. Produsele sunt artizanale, de aceea pot apărea ușoare variații de culoare a glazurii la piesele individuale. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bloomingville Bol din gresie ceramică Alia, ø 16 cm, roz

Colecția Alia de la Bloomingville impresionează de la prima vedere cu designul său rustic. Glazura roz soft pink glaze pe o bază întunecată creează un efect unic. Acest lucru îl face alegerea ideală pentru oricine preferă un stil personalizat în bucătărie sau dining. Produsele sunt artizanale, de aceea pot apărea ușoare variații de culoare a glazurii la piesele individuale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bloomingville Bol din gresie ceramică Alia, ø 16 cm, roz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bloomingville Bol din gresie ceramică Alia, ø 16 cm, roz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.