BlitzWolf BW-FUN7 Alb

289,00 lei (1 magazin)
          Ventilatorul BlitzWolf ocupa un spatiu extrem de redus, astfel incat este usor sa-i gasesti un loc. Designul sau ofera trei posibilitati de amenajare. Ventilatorul vine cu o mica telecomanda care permite controlul de la distanta. Are patru moduri de operare. Partea superioara a ventilatorului este mobila pentru a face aerul rece si mai confortabil. Inaltimea reglabila va permite sa alegeti pozitia potrivita a ventilatorului pentru ...

Descriere


BlitzWolf BW-FUN7 Alb

 

 

 

 

 

Ventilatorul BlitzWolf ocupa un spatiu extrem de redus, astfel incat este usor sa-i gasesti un loc. Designul sau ofera trei posibilitati de amenajare. Ventilatorul vine cu o mica telecomanda care permite controlul de la distanta. Are patru moduri de operare. Partea superioara a ventilatorului este mobila pentru a face aerul rece si mai confortabil. Inaltimea reglabila va permite sa alegeti pozitia potrivita a ventilatorului pentru dvs. Daca doriti sa lucrati la birou, pliati-l cat mai jos posibil si puneti-l intr-un loc convenabil. Este subtire, asa ca il puteti pune cu usurinta intr-un loc mai greu accesibil sau in spatele unor mobilier, astfel incat sa nu ocupe spatiu util. In plus, pentru a face mai usor sa ajungeti la un aer mai rece, puteti porni partea superioara rotativa a ventilatorului. In plus, il puteti transforma intr-un singur loc fix, datorita manerului mobil, pe care il puteti debloca rotind-o in sensul acelor de ceasornic. Noaptea veti evita experientele neplacute, deoarece veti fi protejati de un LED subtil pe panoul inferior.

Patru moduri de operare si trei moduri de viteza ofera multe solutii pentru fiecare data. Printr-o adiere usoara pana la o explozie puternica. Lamele aerodinamice ofera o racire placuta chiar si in vremea cea mai calda. In acelasi timp, este atat de linistit incat zgomotul in timpul functionarii nu depaseste 40 de decibeli. Ventilatorul BlitzWolf are o baterie de 10800 mAh. Pe suprafata laterala exista o intrare pentru incarcare USB-C. Timpul de incarcare este de 7 ore. Durata de functionare este de pana la 33 de ore. Functionarea ventilatorului nu este complicata, telecomanda inclusa este usor de folosit. Are doar 5 butoane, care vor porni, roti sau seta timpul de functionare. De asemenea, puteti regla viteza de racire si puteti aprinde lumina LED. Ventilatorul este actionat de un motor electric pentru a raci camera cat mai repede posibil. Lamele sunt ascunse sub un capac special de siguranta. Sub panou exista silicon antiderapant.

 

Caracteristici:

 

  • Greutate: 1.37 kg
  • Voltaj: DC 3.20~4.20V
  • Timp de functionare: 23 h
  • Putere maxima: 5W
  • Zgomot: 32~38dB
  • Material: plastic ABS
  • Capacitate baterie: 3.7V 10800mAh
  • Timp de incarcare: 7 h
  • Putere LED: 0.7W
  • Viteza: 2.54~4.0m/s
  • Distanta rotire: 5 m
  • Input: DC 5V-2A
  • Dimensiuni: inaltime maxima 206 x 976.5 x 206 mm / inaltime minima 206 x 114 x 206 mm

 

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BlitzWolf BW-FUN7 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BlitzWolf BW-FUN7 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.