BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino CAFEA cuva dreapta cu excentric 523784

de la 2.193,85 lei (2 magazine)
BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino cuva dreapta cu excentric Chiuveta are dimensiuni compacte pentru spatii reduse, iar cuva mare are de asemenea un mic suport pentru scurgerea vaselor. Prezinta elemente de înaltă calitate, precum sistemul aqua stop, preaplinul mascat C-overflow™ și sistemul de scurgere InFino™, acestea fiind elegant integrate și extrem de ușor de întreținut.Include sifon de scurgere cu conductă de prelungire, ventil tip coș 3 ...

Descriere


BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino CAFEA cuva dreapta cu excentric 523784

BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino cuva dreapta cu excentric
Chiuveta are dimensiuni compacte pentru spatii reduse, iar cuva mare are de asemenea un mic suport pentru scurgerea vaselor. Prezinta elemente de înaltă calitate, precum sistemul aqua stop, preaplinul mascat C-overflow™ și sistemul de scurgere InFino™, acestea fiind elegant integrate și extrem de ușor de întreținut.Include sifon de scurgere cu conductă de prelungire, ventil tip coș 3 1/2'' cu sistem aqua stop (întrerupător rotativ).
Lățimea corpului de bază: 60 cm
Dimensiuni:780 x 510
Adâncimea cuvei: 190 mm Culoare: Cafea Material: Compozit Număr cuve: 1 cuvă Formă: Dreptunghiulară Montare: Pe blat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino CAFEA cuva dreapta cu excentric 523784 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BLANCO ZENAR XL 6 S COMPACT SILGRANIT InFino CAFEA cuva dreapta cu excentric 523784 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.