Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa)

349,00 lei (1 magazin)
Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa) 1 x HDMI In, 2 x SD/HD/3G-SDI Out Selectabil SD/HD Nivel A/B pe porturile SDI Rezolutii pana la 1080p60 I/O Alimentare USB /SDI Re-Clocking/Timecode Detectie automata a semnalului de intrare Compact, Rugged Design Audio Embedat Led Video si Indicator semnal Design miniaturizat Convertoare broadcast profesionale Spre deosebire de alte convertoare SDI, Micro Convertoarele Blackmagic sunt dotate cu cea mai bună tehnologie de b ...

Descriere


Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa)

Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa) 1 x HDMI In, 2 x SD/HD/3G-SDI Out Selectabil SD/HD Nivel A/B pe porturile SDI Rezolutii pana la 1080p60 I/O Alimentare USB /SDI Re-Clocking/Timecode Detectie automata a semnalului de intrare Compact, Rugged Design Audio Embedat Led Video si Indicator semnal Design miniaturizat Convertoare broadcast profesionale Spre deosebire de alte convertoare SDI, Micro Convertoarele Blackmagic sunt dotate cu cea mai bună tehnologie de broadcast, miniaturizată într-o carcasă metalică potrivită, pentru a obține un design profesional pe care să puteți avea încredere! Aveți conexiuni 3G-SDI profesionale, HDMI și multe altele. Convertoarele includ doi indicatori de stare LED pentru a confirma semnalul de alimentare și semnalul video. Convertoarele Blackmagic Micro includ o conexiune USB pentru alimentare. Asta inseamna ca il puteti alimenta de la orice conexiune USB de pe un televizor sau un laptop ori chiar de la camera dvs video sau o baterie externa. Puteți, de asemenea, să alimentati convertoarele Blackmagic Micro cu o sursă de alimentare de curent alternative ce include 4 adaptoare de soclu diferite pentru conectarea la ieșiri. Calitate Broadcast Convertor de calitate superioara, miniaturizat Indiferent dacă lucrați în SD sau HD, Micro Convertoarele oferă aceeași prelucrare video pe 10 biți, găsită în convertoare de dimensiune normala, astfel încât să obțineți întotdeauna semnale profesionale de calitate SDI. Micro Convertoarele Blackmagic lucrează cu video de calitate pe 8 și 10 biți în toate formatele SD și HD de până la 1080p60. Suportul complet este inclus pentru încorporarea sunetului audio și a subtitrării. Cu Micro Convertoarele Blackmagic, veți obține un convertor cu adevărat profesionist care este perfect potrivit pentru aplicațiile broadcast. SDI Re-clocking Perfect pentru cabluri lungi SDI Conectori Full Size Lucrati cu cablurile pe care le aveti deja Chiar dacă sunt incredibil de mici, Micro Convertoarele Blackmagic oferă conexiuni 3G-SDI și HDMI de dimensiuni normale! Conexiunile SDI sunt multi-rate, făcându-le compatibile cu echipamente SD și HD-SDI. Pentru compatibilitate maximă, microconvertoarele suportă atât dispozitive de tip A, cât și de tip B 3G-SDI. Micro Converter SDI la HDMI include, de asemenea, conexiune SDI loop. Microconvertor HDMI la SDI are două ieșiri 3G-SDI, astfel încât să puteți conecta la mai multe dispozitive, cum ar fi comutatoare, routere, monitoare și multe altele! USB sau Alimentator DC Alimentati Micro Convetorul Blackmagic cu ajutorul USB sau cu alimentatorul de retea inclus. Micro Convertorul poate fi alimentat foarte bine si de la un acumulator extern. Acumulator folosit pentru incarcarea telefoanelor mobile. Cu ajutorul USB puteti alimenta convertorul chiar din camera dvs. daca aceasta este prevazuta cu un port USB ce poate furniza curent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blackmagic Design Micro Converter HDMI la SDI 3G (fara sursa) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.