Blackmagic Design Blackmagic UltraStudio HD Mini BDLKULSDMINHD

2.899,00 lei (1 magazin)
Efectuati achizitionarea de imagini din surse digitale sau analogice direct in NLE dvs. cu Blackmagic Design UltraStudio HD Mini. SDI si intrarile video analogice pot importa video de la echipamente video profesionale moderne sau vechi. Folosind interfata versatila Thunderbolt 3, UltraStudio HD Mini poate trimite si receptiona imagini SD si HD de pana la 1080p la 60 fps, cu pana la 16 canale audio incorporate. Iesirile disponibile includ SDI dual pentru FILL si KEY, precum si o iesire ...

Descriere


Blackmagic Design Blackmagic UltraStudio HD Mini BDLKULSDMINHD

Efectuati achizitionarea de imagini din surse digitale sau analogice direct in NLE dvs. cu Blackmagic Design UltraStudio HD Mini. SDI si intrarile video analogice pot importa video de la echipamente video profesionale moderne sau vechi. Folosind interfata versatila Thunderbolt 3, UltraStudio HD Mini poate trimite si receptiona imagini SD si HD de pana la 1080p la 60 fps, cu pana la 16 canale audio incorporate. Iesirile disponibile includ SDI dual pentru FILL si KEY, precum si o iesire HDMI pentru afisarea pe monitor HDMi. Cu ajutorul conexiunii incorporate RS-422, UltraStudio HD Mini poate interfata cu puntile de difuzare profesionale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blackmagic Design Blackmagic UltraStudio HD Mini BDLKULSDMINHD de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blackmagic Design Blackmagic UltraStudio HD Mini BDLKULSDMINHD sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.