BiroCo Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative

18,00 lei (1 magazin)
Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative Factura fiscala pentru intreprinderile neplatitoare de Taxa pe Valoarea Adaugata, formularul este tiparit in format A5. Formularul este tiparit in 3 exemplare: cel alb va inmana clientului, cel roz se transmite departamentului financiar contabil si cel verde ramane atasat cotorului pentru eventualele controale financiare. Factura fiscala este un document contabil emis de catre furnizor clientului, aceasta c ...

Descriere


BiroCo Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative

Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative


Factura fiscala pentru intreprinderile neplatitoare de Taxa pe Valoarea Adaugata, formularul este tiparit in format A5. Formularul este tiparit in 3 exemplare: cel alb va inmana clientului, cel roz se transmite departamentului financiar contabil si cel verde ramane atasat cotorului pentru eventualele controale financiare.


Factura fiscala este un document contabil emis de catre furnizor clientului, aceasta contine produsele vandute sau serviciile prestate precum si datele de identificare fiscala a emitentului si a clientului persoana juridica sau persoana fizica.



Caracteristici:


- factura fiscala pentru neplatitorii de TVA;


- tiparita pe hartie autocopiativa cu 3 exemplare: alb, verde, roz;


- carnet cu fomat A5;


- gramaj hartie 57 g;


- hartie offset rezistenta la utilizari frecvente;


- un registru contine 50 file, respectiv 50 de facturi;


- liniatura dispusa orizontal.


Format: A5 Model tipizat: Factura fiscala fara TVA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BiroCo Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BiroCo Factura fiscala neplatitori TVA, format A5, 3 exemplare autocopiative sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.