Biotech USA Calciu Coral + Magneziu, 100 tbl

41,00 lei (1 magazin)
Coral Calcium-Magnesium (Biotech) - comprimate care contin calciu coral si magneziu. Calciul este esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Magneziul contribuie la functionarea normala a muschilor si a unui sistem nervos sanatos. Beneficii : mentine sanatatea oselor si dintilor mentine sanatatatea sistemului nervos protejeaza muschii O doză: intre 1 si 3 comprimate Mod de administrare: se consuma intre 1 si 3 comprimate pe zi, cu multa apa. Ingr ...

Descriere


Biotech USA Calciu Coral + Magneziu, 100 tbl

Coral Calcium-Magnesium (Biotech) - comprimate care contin calciu coral si magneziu.


Calciul este esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Magneziul contribuie la functionarea normala a muschilor si a unui sistem nervos sanatos.

Beneficii:

  • mentine sanatatea oselor si dintilor
  • mentine sanatatatea sistemului nervos
  • protejeaza muschii

O doză: intre 1 si 3 comprimate

Mod de administrare: se consuma intre 1 si 3 comprimate pe zi, cu multa apa.

Ingrediente: carbonat de calciu natural, carbonat de magneziu, pulbere de coral de calciu (SMP), agent de compactare (celuloza microcristalina), agent de glazurare (acid stearic), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nutrebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

A se pastraintr-un loc racorossi uscat, feritde lumina directaa soarelui.

Consultati medicul inainte de a administra acest produs.


Cod producator: Biotech USA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biotech USA Calciu Coral + Magneziu, 100 tbl de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biotech USA Calciu Coral + Magneziu, 100 tbl sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.