Biolu Balsam pentru rufe 5-l

Balsamul bio ecologic pentru rufe din gama Biolu catifeleaza rufele, si le confera prospetime. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir. Caracteristici: - balsam ecologic pentru rufe - 100% biodegrdabil si vegetal - fara derivate animale, derivate petrochimice, PEG, EDTA sau OMG,coloranti sau silicon, fara parfum sintetic - testat dermatologic. Utilizare: ca si balsam: puneti 100ml balsam in compartimentul special p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Biolu Balsam pentru rufe 5-l


Balsamul bio ecologic pentru rufe din gama Biolu catifeleaza rufele, si le confera prospetime. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir.



Caracteristici:


- balsam ecologic pentru rufe


- 100% biodegrdabil si vegetal


- fara derivate animale, derivate petrochimice, PEG, EDTA sau OMG,coloranti sau silicon, fara parfum sintetic


- testat dermatologic.



Utilizare: ca si balsam: puneti 100ml balsam in compartimentul special pentru balsam al masinii de spalat; Pentru spalare manuala, e suficient 50ml. Pentru calcat hainele, puteti inlocui apa din calcator cu acest balsam, diluat sau nediluat. Astfel rufele se vor calca mult mai usor.



Ingrediente: apa, extract din flori de trandafir, acid citric, conservanti din surse vegetale.

Cantitate: 5 L

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biolu Balsam pentru rufe 5-l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biolu Balsam pentru rufe 5-l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.