Bioeel Pediform - 100 ml

Pediform - 100ml - lotiune antiperspiranta pentru picioare Recomandări: Extractul de Hamamelis cu conÅ£inut de taninuri, în combinaÅ£ie cu formolul, reduce transpiraÅ£ia picioarelor. Are acÅ£iune dezinfectantă, astringentă, bactericidă ÅŸi antifungică ideală pentru înlăturarea hiperhidrozei picioarelor. Inlatura mirosul neplacut si confera o senzatie de racoare si confort. Mod de utilizare: Se aplică prin pulverizare pe piciorele spălate ÅŸi uscate, de preferinÅ£Ä ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bioeel Pediform - 100 ml

Pediform - 100ml - lotiune antiperspiranta pentru picioare Recomandări: Extractul de Hamamelis cu conţinut de taninuri, în combinaţie cu formolul, reduce transpiraţia picioarelor. Are acţiune dezinfectantă, astringentă, bactericidă şi antifungică ideală pentru înlăturarea hiperhidrozei picioarelor. Inlatura mirosul neplacut si confera o senzatie de racoare si confort. Mod de utilizare: Se aplică prin pulverizare pe piciorele spălate şi uscate, de preferinţă seara înainte de culcare, sau după fiecare spălare. Se pulverizeaza de 1-2 ori / zi pe talpi si intre degete, dupa spalarea si uscarea prealabila a acestora. Prezentare: flacon spray 100ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bioeel Pediform - 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bioeel Pediform - 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.