Bioearth Sampon delicat cu aloe vera si jojoba 250 ml

Sampon pe baza de aloe vera bio si tensioactivi de origine vegetala recomandat pentru parul delicat, uscat si deteriorat. Ideal si pentru spalari frecvente. Gelul de aloe vera, uleiul de jojoba si panthenolul hranesc firul de par, il fortifica si ii redau stralucirea pierduta. Curata delicat si lasa parul suplu, neted, stralucitor si usor de pieptanat. Samponul hraneste firul de par, il fortifica si ii reda stralucirea pierduta. Curata delicat si lasa parul suplu, neted, straluci ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bioearth Sampon delicat cu aloe vera si jojoba 250 ml


Sampon pe baza de aloe vera bio si tensioactivi de origine vegetala recomandat pentru parul delicat, uscat si deteriorat. Ideal si pentru spalari frecvente. Gelul de aloe vera, uleiul de jojoba si panthenolul hranesc firul de par, il fortifica si ii redau stralucirea pierduta. Curata delicat si lasa parul suplu, neted, stralucitor si usor de pieptanat. Samponul hraneste firul de par, il fortifica si ii reda stralucirea pierduta. Curata delicat si lasa parul suplu, neted, stralucitor. Principii active: gel de aloe vera bio, extract de galbenele bio, ulei de jojoba bio, ulei de floarea soarelui bio, ulei de argan bio, extract bio de germeni de grau, panthenol, vitamina E.




Caracteristici:


- produs bio


- pe baza de aloe vera bio si tensioactivi de origine vegetala


- pentru parul delicat, uscat si deteriorat


- pentru spalari fercvente


- hraneste firul de par, il fortifica si ii redau stralucirea pierduta


- cutata delicat si lasa parul suplu, neted, stralucitor


- nu contine SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, coloranti.



Utilizare: aplicati samponul pe parul umed, masati usor si clatiti.

Ingrediente: aloe barbadensis gel* (aloe barbadensis leaf juice*), aqua (water), magnesium lauryl sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, calendula officinalis flower extract*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, argania spinosa kernel oil*, triticum vulgare (wheat) seed extract*, panthenol, glycerin, tocopheryl acetate, potassium sorbate, benzyl alcohol, sodium benzoate, parfum (fragrance). *ingrediente din agricultura biologica.




Cantitate: 250 ml Tipul de par: uscat / degradat Efect: hidratant / nutritiv Aroma: de ierburi / arbusti

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bioearth Sampon delicat cu aloe vera si jojoba 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bioearth Sampon delicat cu aloe vera si jojoba 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.