Bioearth NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa, 15 ml

de la 49,50 lei (2 magazine)
Descrierea produsului: NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa Bioearth, 15 ml:  ser hidratant ce contine NMF (factor natural de hidratare) 5%, zaharuri 3%, acid hialuronic si aloe vera. Este potrivit persoanelor pana in 35 de ani. Se poate aplica pe tot tenul sau doar pe zonele uscate care necesita o hidratare mai intensa. Produs cosmetic certificat BIO, 100% vegan, fara parfum, testat pentru nichel. Ingrediente:  aqua (water), erythyrol, cellulose gum, saccharide iso ...

Descriere


Bioearth NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa, 15 ml

Descrierea produsului:
NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa Bioearth, 15 mlser hidratant ce contine NMF (factor natural de hidratare) 5%, zaharuri 3%, acid hialuronic si aloe vera. Este potrivit persoanelor pana in 35 de ani. Se poate aplica pe tot tenul sau doar pe zonele uscate care necesita o hidratare mai intensa. Produs cosmetic certificat BIO, 100% vegan, fara parfum, testat pentru nichel.
Ingredienteaqua (water), erythyrol, cellulose gum, saccharide isomerate, aloe barbadensis leaf juice, urea, glucise, sodium pca, sorbitol, fructose, glycine, hydrolyzed wheat protein, sodium glutamate, citric acid, glycolic acid, glycolic acid, lactic acid, lysine, malic acid, potassium htdroxide, sodium hydroxide, tartaric acid, sodium hyaluronate, phenetyl alcohol, caprylyl glycol.
Mod de utilizareserul se poate folosi in forma pura (2-3 picaturi), sau ca beauty booster (se adauga 2 picaturi la cantitatea de crema care se foloseste o data pentru a imbunatati proprietatile acesteia). Serumul beauty booster se poate alege in functie de necesitatile tenului.
BeneficiuHidratare.
Cantitate15 ml.
BrandBioearth

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bioearth NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa, 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bioearth NMF si Zaharuri Beauty Booster Elementa, 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.