Bioearth Balsam Antioxidant cu Spirulina, 25 ml

Descrierea produsului: Balsam de Par Antioxidant cu Spirulina Bioearth, 25 ml:  balsam de par cu spirulina ideal pentru toate tipurile de par. Ajuta la descalcirea, catifelarea si hidratarea parului, lasandu-l placut parfum. Varianta mini-size este recomandata pentru calatorii, atunci cand este nevoie de un balsam de par sau pentru a testa un balsam pana sa la cumpararea variantei mari. De asemenea, acest produs protejeaza parul de efectele poluarii, potoleste firele rebele s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bioearth Balsam Antioxidant cu Spirulina, 25 ml

Descrierea produsului:
Balsam de Par Antioxidant cu Spirulina Bioearth, 25 mlbalsam de par cu spirulina ideal pentru toate tipurile de par. Ajuta la descalcirea, catifelarea si hidratarea parului, lasandu-l placut parfum. Varianta mini-size este recomandata pentru calatorii, atunci cand este nevoie de un balsam de par sau pentru a testa un balsam pana sa la cumpararea variantei mari. De asemenea, acest produs protejeaza parul de efectele poluarii, potoleste firele rebele si hidrateaza varfurile.
Ingredientespirulina, uleiuri esentiale de verbina si lavanda, extracte de moringa, brusture, fucus, centella, proteine din grau
Mod de utilizarese aplica o cantitate mica de balsam pe parul umed, insistand pe varfuri. Se lasa sa actioneze 1-2 minute, dupa care se clateste.
Tip parToate tipurile.
BeneficiuHidratare.
Cantitate25 ml.
BrandBioearth

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bioearth Balsam Antioxidant cu Spirulina, 25 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bioearth Balsam Antioxidant cu Spirulina, 25 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.