Biobaza Sapun Lichid Natural cu Aloe Vera si Pantenol Aqua Power 250 mililitri

28,99 lei (1 magazin)
96% ingrediente de origine naturala   Cu aloe vera, pantenol si oligoelemente din sare de mare   Fara conservanti, parabeni, coloranti, SLS sau parfum sintetic   Produsul nu este netestat pe animale si nu contine ingrediente testate pe animale sau modificate genetic   Sapun lichid natural cu aloe vera si pantenol, AQUA POWER, BIOBAZA, 250 ml   Formula naturala cu pantenol, aloe vera, glicerol si oligoelemente din sare de mare si textura blanda ...

Descriere


Biobaza Sapun Lichid Natural cu Aloe Vera si Pantenol Aqua Power 250 mililitri

96% ingrediente de origine naturala
 
Cu aloe vera, pantenol si oligoelemente din sare de mare
 
Fara conservanti, parabeni, coloranti, SLS sau parfum sintetic
 
Produsul nu este netestat pe animale si nu contine ingrediente testate pe animale sau modificate genetic
 
Sapun lichid natural cu aloe vera si pantenol, AQUA POWER, BIOBAZA, 250 ml

 
Formula naturala cu pantenol, aloe vera, glicerol si oligoelemente din sare de mare si textura blanda si racoritoare face ca acest sapun sa fie perfect pentru pielea sensibila. Ingredientele naturale catifeleaza, hranesc si protejeaza pielea, iar mirosul unic al aerosolilor marini lasa o senzatie irezistibila de prospetime.
 
Mod de utilizare:

Aplicati pe mainile umede, spumati, frecati degetele si palmele si clatiti bine cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor.
 
 
 
Ingrediente:

AQUA, SODIUM C14 - 16 OLEFIN SULFONATE, GLYCERIN, COCO-BETAINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENETHYL ALCOHOL, MARIS SAL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLYL GLYCOL, AROMA* (Naturally Pure), POLYQUATERNIUM-10, PANTHENOL. *Natural

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biobaza Sapun Lichid Natural cu Aloe Vera si Pantenol Aqua Power 250 mililitri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biobaza Sapun Lichid Natural cu Aloe Vera si Pantenol Aqua Power 250 mililitri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.