Besco Cada freestanding Moya compozit 160x68 cm, alb

5.026,00 lei (1 magazin)
Cada freestanding Besco Moya compozit 160x68 cm, alb Cada de baie Moya este de tip freestanding si se poate monta atat în mijlocul încaperii, cat si lipita de perete. Designul elegant al cazii Moya este evidentiat de suprafata din compozit Mineral DuraBE, rezistent si usor de întretinut. Cada de baie Moya finisata cu un strat Gelcoat cu proprietati antibacteriene, extrem de rezistent, performant si estetic in acelasi timp. Suprafata perfect neteda, fara pori, cu o durabilitate foart ...

Descriere


Besco Cada freestanding Moya compozit 160x68 cm, alb

Cada freestanding Besco Moya compozit 160x68 cm, alb Cada de baie Moya este de tip freestanding si se poate monta atat în mijlocul încaperii, cat si lipita de perete. Designul elegant al cazii Moya este evidentiat de suprafata din compozit Mineral DuraBE, rezistent si usor de întretinut. Cada de baie Moya finisata cu un strat Gelcoat cu proprietati antibacteriene, extrem de rezistent, performant si estetic in acelasi timp. Suprafata perfect neteda, fara pori, cu o durabilitate foarte mare si rezistenta la decolorare. Capacitatea este de 175 litri apa. Finisajul produsului este alb. Bateria se comanda separat. Garantia este de 10 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Besco Cada freestanding Moya compozit 160x68 cm, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Besco Cada freestanding Moya compozit 160x68 cm, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.