BES Sampon ginseng 150ml

36,00 lei (1 magazin)
Åžampon adjuvant in prevenirea caderii parului. Un produs inovator in prevenirea caderii parului, pe baza de Ginseng, care curata delicat si mentine echilibrul de hidratare al pielii. Se utilizeaza in combinatie cu Lotiunea Ginseng. Ingredientele active continute de radacinile de ginseng actioneaza atat pe scalp cat si pe par avand proprietati tonice, energizante si revitalizante pentru parul slabit predispus la cadere. Utilizat impreuna cu Lotiunea Ginseng intareste si of ...

Descriere


BES Sampon ginseng 150ml

Åžampon adjuvant in prevenirea caderii parului. Un produs inovator in prevenirea caderii parului, pe baza de Ginseng, care curata delicat si mentine echilibrul de hidratare al pielii.

Se utilizeaza in combinatie cu Lotiunea Ginseng. Ingredientele active continute de radacinile de ginseng actioneaza atat pe scalp cat si pe par avand proprietati tonice, energizante si revitalizante pentru parul slabit predispus la cadere. Utilizat impreuna cu Lotiunea Ginseng intareste si ofera elasticitate firului de par, evitand slabirea cuticulei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BES Sampon ginseng 150ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BES Sampon ginseng 150ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.