Bertazzoni Plita gaz 75 cm Sticla neagra design Modern P755CMODGNE

Bertazzoni Plita gaz 75 cm Sticla neagra design Modern 755CMODGNE Concepută pentru gătit precis și sigur, această plită de gaz Bertazzoni Modern Series de 75 cm are cinci arzătoare monobloc negre mate și este finisată în sticlă neagră. Un arzător wok de 4kW adaugă un alt nivel de versatilitate la gătit. Împreună cu suportul unic pentru tigaie din fontă, butoanele negre cu atingere moale completează aspectul. Blatul de lucru: mărimea 75 cm Zonele de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bertazzoni Plita gaz 75 cm Sticla neagra design Modern P755CMODGNE

755CMODGNE Concepută pentru gătit precis și sigur, această plită de gaz Bertazzoni Modern Series de 75 cm are cinci arzătoare monobloc negre mate și este finisată în sticlă neagră. Un arzător wok de 4kW adaugă un alt nivel de versatilitate la gătit. Împreună cu suportul unic pentru tigaie din fontă, butoanele negre cu atingere moale completează aspectul.

Blatul de lucrumărimea 75 cm
Zonele de gaz 5
Tipul blatului gaz
Proiectarea blatului geam securizat
Comenzile blatului butoane
Butoane atingere moale neagră
Tip arzător mono-bloc negru mat
Pan susține fontă
Dispozitiv de defectare a flăcării da
Aprindere cu o singură mână da
Zone de gătitWok 4 kW
Rapid 1,05 kW - 3 Kw
Semi-rapid 0,60 kW - 1,75 kW
Auxiliar 0,48 kW - 1 kW
Specificatii tehniceCerințe electrice 220/240 V - 50/60 Hz - 1 A
Putere nominală 1 W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Plita gaz 75 cm Sticla neagra design Modern P755CMODGNE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Plita gaz 75 cm Sticla neagra design Modern P755CMODGNE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.