Bernina Toolbox 3 in 1

de la 2.820,00 lei (3 magazine)
Bernina Toolbox este o suita de 5 programe care impresioneaza prin simplitate si sunt introducerea ideala in lumea broderiei. Este un program intuitiv si ofera o selectie larga de fonturi, monograme si modele de broderie.   Structura modulara a programelor Bernina Toolbox permite achizitia separata in functie de necesitati. Modulele individuale pot fi combinate dupa cum este necesar. Software-ul poate fi instalat pe computere cu sisteme de operare Mac sau Windows. Odata cu pachetul al ...

Descriere


Bernina Toolbox 3 in 1

Bernina Toolbox este o suita de 5 programe care impresioneaza prin simplitate si sunt introducerea ideala in lumea broderiei. Este un program intuitiv si ofera o selectie larga de fonturi, monograme si modele de broderie.
 
Structura modulara a programelor Bernina Toolbox permite achizitia separata in functie de necesitati. Modulele individuale pot fi combinate dupa cum este necesar.
Software-ul poate fi instalat pe computere cu sisteme de operare Mac sau Windows.
Odata cu pachetul ales primiti si acces catre Bernina Cloud, acesta este un serviciu web care poate fi utilizat pentru afisarea, salvarea si editarea broderiilor.
Bernina Cloud:

Alege si descarca modele de broderie
Editeaza modelul tau de nroderie direct in Cloud
Salveaza modelele create in Cloud
Floseste Bernina Cloud oriunde si oricand

Continutul siteului www.berninacloud.com poate fi accesat de pe computer, telefonul mobil sau tableta (rezolutia minima 1024x768). Aceasta inseamna ca desenele de broderie pot fi editate de oriunde și oricând. Pentru a broda, acestea sunt pur și simplu descarcate și salvate în formatul de broderie dorit.
Oricare din programele Bernina Toolbox poate fi instalat de cate ori doriti. Utilizarea simultana a programului este limitata la doua dispozitive. Licentele programului pot fi activate si dezactivate usor si astfel permit o utilizare flexibila.
Bernina Toolbox 3 in 1
Pachetul contine 3 programe din suita Bernina Toolbox, respectiv, Editing (Editare), Lettering (Fonturi) si Monograming (monograme). In pachet este inclus si accesul la Bernina Cloud cu 600 de modele de broderie.
Bernina Toolbox 3 in 1:

Editare – pentru a combina mai multe modele de broderie intre ele sau pentru a elimina elemente individuale dintr-un model de broderie si a le edita. Fie ca doriti sa schimbati culorile sau sa rearanjati, sa combinati, sa copiati, sa grupati, sa oglinditi, sa distorsionati, sa mariti sau sa reduceti obiecte individuale, totul este posibil. Puteti crea modele complet noi. 100 de modele de broderie sunt furnizate împreună cu modulul de editare, pe care le puteti accesa in Bernina Cloud.
Fonturi – Lettering ofera o selectie larga de 100 de fonturi. Exista, de asemenea, cinci fonturi în doua tonuri, sase forme de text și casete de text cu care puteti decora fonturile. Cu bordurile exclusive, care pot fi combinate cu text, puteti crea ecusoane sau alte creatii. 200 de modele de broderie sunt furnizate cu modulul Lettering si le puteti accesa in Bernina Cloud.
Monograme – Cu ajutorul acestui modul puteti adauga monograme proiectelor dumneavoastra. Contine 15 fonturi special create pentru monograme plus 10 fonturi suplimentare. Toate aceste fonturi pot fi combinate ca monograme de una pana la trei litere si incadrate cu ajutorul a peste 60 de modele pentru cadre (borduri). 100 de modele de broderie sunt furnizate cu modulul Monogramming si le puteti accesa in Bernina Cloud.

Softul este compatibil cu modele:
Bernina seria 5: B 555 / B 570QE B 560 / B 580
Bernina seria 7: B 750QE / B 770QE / 780/790
Bernina seria 8: B830 / B 880
Bernette: b70 / b79

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bernina Toolbox 3 in 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bernina Toolbox 3 in 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.