Berlinger Haus Cratita cu capac 32 cm Silver Jewellery Collection BH 6283

Cratita cu capac otel inoxidabil 32 cm Silver Jewellery Collection Berlinger Haus BH-6283 este o cratita tare buna, ce poate fi utilizata si in cuptor fiind creata integral din otel inoxidabil de inalta calitate dupa tehnologii germane inovatoare. Este eficienta indiferent de sursa de caldura (gaz, electric, inductie) sau aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie). Vasul de gatit este gradat la interior, astfel ca si cele mai riguroase retete pot fi r ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Berlinger Haus Cratita cu capac 32 cm Silver Jewellery Collection BH 6283

Cratita cu capac otel inoxidabil 32 cm Silver Jewellery Collection Berlinger Haus BH-6283 este o cratita tare buna, ce poate fi utilizata si in cuptor fiind creata integral din otel inoxidabil de inalta calitate dupa tehnologii germane inovatoare. Este eficienta indiferent de sursa de caldura (gaz, electric, inductie) sau aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie). Vasul de gatit este gradat la interior, astfel ca si cele mai riguroase retete pot fi realizate fara efort. Sistemul de gradare inteligent usureaza procesul de preparare a alimentelor pentru pasionati dar si pentru novici. Cratita este prevazuta cu manere cu design simplu, concepute pentru a usura manipularea. Acestea sunt ergonomice si placute la atingere, si cresc siguranta personala in timpul utilizarii. Piesa este realizata dintr-un material de calitate, usor de curatat manual sau in masina de spalat vase. Cratita vine cu capac (T-Glass) care prezinta rezistenta la temperaturi inalte si socuri mecanice. Diametru: 32 cm Capacitate: 10 Litri Inaltime: 13 cm Material: Otel inoxidabil si sticla termorezistenta Culoare interior: Argintiu Culoare exterior: Argintiu cu aspect de satin Culoare maner: Argintiu Baza este conceputa inteligent si functioneaza pe surse variate de caldura, plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductie. Cratita si capacul sunt realizate din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Berlinger Haus Cratita cu capac 32 cm Silver Jewellery Collection BH 6283 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Berlinger Haus Cratita cu capac 32 cm Silver Jewellery Collection BH 6283 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.