Benton Deep Green Tea lapte hidratant cu ceai verde 120 ml

74,80 lei (1 magazin)
Descriere Benton Deep Green Tea Caracteristici Crema de fațăBenton Deep Green Tea oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Caracteristici: regenerează și revitalizează se absoarbe rapid hidratează intens hrănește în profunzime Cum se utilizează: Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. Nu se clătește. ...

Descriere


Benton Deep Green Tea lapte hidratant cu ceai verde 120 ml

Descriere Benton Deep Green Tea
Caracteristici

Crema de fațăBenton Deep Green Tea oferă tenului îngrijirea pe care o merită.

Caracteristici:

  • regenerează și revitalizează
  • se absoarbe rapid
  • hidratează intens
  • hrănește în profunzime

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. Nu se clătește.

Compoziție completă

CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER (50%), AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARYL GLUCOSIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS SEED EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS ROOT EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, BETAINE, ARGININE, CARBOMER, XANTHAN GUM Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
ÎNTREGUL TEXT
 
Consistențăcrema
Tipul de tenten sensibil, pentru toate tipurile de piele
EfectHidratare, calmare, iluminare, nutriție
Protecție împotriva soareluifără SPF
Când se utilizeazăziua și noaptea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benton Deep Green Tea lapte hidratant cu ceai verde 120 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benton Deep Green Tea lapte hidratant cu ceai verde 120 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.