Bentley for Men Intense EDP 100ml

de la 110,00 lei (3 magazine)
Descriere Bentley for Men Intense Eau de Parfum 100ml de la Bentley Bentley for Men Intense Eau de Parfum 100ml   Bentley for Men Intense de Bentley este un parfum oriental condimentat de barbati. Bentley for Men Intense a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Note de varf: bergamot, piper negru si frunza de dafin; Note de mijloc: salvie, muscata africana, scortisoara, rom si note lemnoase; Note de baza: pielarie, rasina benzoica, tamaie, cedru si p ...

Descriere


Bentley for Men Intense EDP 100ml

Descriere Bentley for Men Intense Eau de Parfum 100ml de la Bentley
Bentley for Men Intense Eau de Parfum 100ml   Bentley for Men Intense de Bentley este un parfum oriental condimentat de barbati. Bentley for Men Intense a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Note de varf: bergamot, piper negru si frunza de dafin; Note de mijloc: salvie, muscata africana, scortisoara, rom si note lemnoase; Note de baza: pielarie, rasina benzoica, tamaie, cedru si paciuli.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bentley for Men Intense EDP 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bentley for Men Intense EDP 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.