Benetton Colors de Pink EDT 80 ml

Colors de Benetton Pink de la Benetton este un parfum de dama Floral Fructat, seducator si inmiresmat. Un parfum relaxant si revigorant cu aroma de citrice si flori senzuale ce te va cucerii. Benetton Colors de Benetton Pink este lansat in anul 2016 si face parte din colectia Colors de Benetton. Compozitia parfumului cuprinde bergamot, mandarina, maracuia, trandafir, iasomie, floare de portocal, paciuli, note lemnoase, ambra, mosc si vanilie. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Benetton Colors de Pink EDT 80 ml

Colors de Benetton Pink de la Benetton este un parfum de dama Floral Fructat, seducator si inmiresmat. Un parfum relaxant si revigorant cu aroma de citrice si flori senzuale ce te va cucerii. Benetton Colors de Benetton Pink este lansat in anul 2016 si face parte din colectia Colors de Benetton. Compozitia parfumului cuprinde bergamot, mandarina, maracuia, trandafir, iasomie, floare de portocal, paciuli, note lemnoase, ambra, mosc si vanilie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benetton Colors de Pink EDT 80 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benetton Colors de Pink EDT 80 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.