Benefit Baza machiaj, The Porefessional, travel size, 7.5 ml

66,00 lei (1 magazin)
Pori dilatati? Incearca primerul nostru pentru reducerea aspectului porilor. Lejer si non-gras, va oferi tenului un finisaj matasos de invidiat, pentru toate tipurile de ten. The Porefessional minimizeaza instantaneu aspectul porilor si al liniilor fine si ajuta la fixarea machiajului. Ingrediente: Fara ulei. Mod de utilizare: Aplica pe ten inainte de machiaj pentru a diminua aspectul porilor dilatati. Descriere brand: Marca Benefit s-a lansat in San Francisco in anul 1976 ...

Descriere


Benefit Baza machiaj, The Porefessional, travel size, 7.5 ml

Pori dilatati? Incearca primerul nostru pentru reducerea aspectului porilor. Lejer si non-gras, va oferi tenului un finisaj matasos de invidiat, pentru toate tipurile de ten. The Porefessional minimizeaza instantaneu aspectul porilor si al liniilor fine si ajuta la fixarea machiajului.

Ingrediente:

Fara ulei.

Mod de utilizare:

Aplica pe ten inainte de machiaj pentru a diminua aspectul porilor dilatati.

Descriere brand:

Marca Benefit s-a lansat in San Francisco in anul 1976, iar in decurs de cativa ani s-a extins rapid la nivel mondial! In spatele acestui succes se afla gemenele Jean si Jane Ford care continua sa surprinda si astazi!

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benefit Baza machiaj, The Porefessional, travel size, 7.5 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benefit Baza machiaj, The Porefessional, travel size, 7.5 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.