Benecos Lac de Unghii Top Coat Crystal, 5ml

de la 12,22 lei (2 magazine)
Lac de Unghii Top Coat Crystal Benecos, 5ml:  Lac de unghii ce contine ingrediente naturale, avand rolul de a oferi unghilor stralucire si rezistenta. Acesta este imbogatit cu ulei de avocado si vitamina H, sustinand o manichiura perfecta fara sa afecteze unghiile. Produsul are o textura matasoasa care se aplica usor. De asemenea, acesta nu contine ormaldehida, camfor, colofoniu, ftalati, toluen, parabeni, silicon, compusi halo-organici si este vegan. Ingrediente:  ETHYL ...

Descriere


Benecos Lac de Unghii Top Coat Crystal, 5ml

Lac de Unghii Top Coat Crystal Benecos, 5mlLac de unghii ce contine ingrediente naturale, avand rolul de a oferi unghilor stralucire si rezistenta. Acesta este imbogatit cu ulei de avocado si vitamina H, sustinand o manichiura perfecta fara sa afecteze unghiile. Produsul are o textura matasoasa care se aplica usor. De asemenea, acesta nu contine ormaldehida, camfor, colofoniu, ftalati, toluen, parabeni, silicon, compusi halo-organici si este vegan.
IngredienteETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, CITRIC ACID/PROPYLENE GLYCOL/SUCCINIC ACID COPOLYMER LAURATE, ISOPROPYL ALCOHOL.
Mod de utilizareProdusul se aplica peste lacul de unghii, la final sau se foloseste singur, aplicat direct pe unghii.
Cantitate5 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benecos Lac de Unghii Top Coat Crystal, 5ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benecos Lac de Unghii Top Coat Crystal, 5ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.