Bella Aurora B7 antimanchas regenerante aclarante SPF15 piel mixta grasa 50 ml

152,00 lei (1 magazin)
Crema faciala de zi impotriva petelor pigmentare pentru ten mix-gras, SPF 15, Bella Aurora, Anti-mancas, 50 ml Crema faciala de zi cu SPF 15 pentru ten mixt si gras. Un tratament zilnic anti-pete cu beneficii anti-imbatranire. Aceasta crema incorporeaza cele mai recente progrese pentru tratarea petelor sau a pigmentarii neregulate de pe pielea fetei. Depigmenteaza eficient si lumineaza treptat petele, unificand tonul si oferind un aspect mai luminos si mai hidratat. Ofera un efect de ...

Descriere


Bella Aurora B7 antimanchas regenerante aclarante SPF15 piel mixta grasa 50 ml

Crema faciala de zi impotriva petelor pigmentare pentru ten mix-gras, SPF 15, Bella Aurora, Anti-mancas, 50 ml

Crema faciala de zi cu SPF 15 pentru ten mixt si gras. Un tratament zilnic anti-pete cu beneficii anti-imbatranire. Aceasta crema incorporeaza cele mai recente progrese pentru tratarea petelor sau a pigmentarii neregulate de pe pielea fetei. Depigmenteaza eficient si lumineaza treptat petele, unificand tonul si oferind un aspect mai luminos si mai hidratat. Ofera un efect de fermitate si antirid datorita formulei bogate in peptide care previne pierderea elasticitatii pielii, lasand-o reparata si regenerata. Este fara ulei si non-comedogen, asa ca este special formulat pentru tenul mixt gras.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bella Aurora B7 antimanchas regenerante aclarante SPF15 piel mixta grasa 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bella Aurora B7 antimanchas regenerante aclarante SPF15 piel mixta grasa 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.