Beeztees Pod Lemn Forest Flex 51cm

49,50 lei (1 magazin)
Podul din Lemn pentru Rozatoare Forest Flex 51cm este flexibil si poate fi indoit in diverse forme asigurand animalutului tau fie un tunel interesant sub care se poate ascunde, fie un pod pe care se poate catara in voie. Este realizat din lemn netratat si nu este toxic pentru animalutul dumneavoastra, deci poate fi ros. Recomandam supravegherea animalelor in timpul orelor de joaca si in cazul deteriorarii acestora inlaturati produsul pentru a preveni ranirea animalelor. Caracte ...

Descriere


Beeztees Pod Lemn Forest Flex 51cm

Podul din Lemn pentru Rozatoare Forest Flex 51cm este flexibil si poate fi indoit in diverse forme asigurand animalutului tau fie un tunel interesant sub care se poate ascunde, fie un pod pe care se poate catara in voie. Este realizat din lemn netratat si nu este toxic pentru animalutul dumneavoastra, deci poate fi ros.

Recomandam supravegherea animalelor in timpul orelor de joaca si in cazul deteriorarii acestora inlaturati produsul pentru a preveni ranirea animalelor.

Caracteristici Pod Lemn Rozatoare Forest Flex 51cm:

  • Lungime: 51 cm
  • Material: lemn netratat
  • Ajuta la tocirea dintilor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beeztees Pod Lemn Forest Flex 51cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beeztees Pod Lemn Forest Flex 51cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.