Bedora Pilota Puf si Pana de Gasca 140x200 cm

199,00 lei (1 magazin)
Pilota Bedora Puf si Pana de Gasca 140x200 cm - combinația de 10% puf de gâscă și 90% pană mică de calitate superioară și țesătura speciala mențin temperatura corpului constantă și ventilează corespunzător, prevenind transpirația. Este realizată din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii și pentru a asigura o distribuție uniformă a acesteia. Este potrivita pentru oricine, fiind varianta economică a acestei game însă având aceleași proprietăți: d ...

Descriere


Bedora Pilota Puf si Pana de Gasca 140x200 cm

Pilota Bedora Puf si Pana de Gasca 140x200 cm - combinația de 10% puf de gâscă și 90% pană mică de calitate superioară și țesătura speciala mențin temperatura corpului constantă și ventilează corespunzător, prevenind transpirația. Este realizată din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii și pentru a asigura o distribuție uniformă a acesteia. Este potrivita pentru oricine, fiind varianta economică a acestei game însă având aceleași proprietăți: durabilitate, ventilație ,elasticitate. Fabricat în România.   Mai bine pentru tine Puf de calitate superioară Oferă o senzație delicată de căldură și confort Este unul dintre cei mai buni izolatori din lume Înainte de a fi folosit, acesta trece printr-un proces tehnic riguros de sortare, spălare, igienizare și teflonare. Beneficiile pufului de gâscă Puful nu încălzește, ci menține temperatura corpului constantă Ușor, călduros, pufos Se aerisește foarte bine Puful de gâsca își menține elasticitatea un timp mai îndelungat decât fibrele sintetice dacă este utilizat corespunzător.   Recomandări Utilizați produsele întotdeauna împreună cu husa de acoperire Se recomandă spălarea husei de acoperire săptămânal (în cazul pernelor și pilotelor) La spălarea sau uscarea pernei sau pilotei din puf, se adaugă în cuva mașinii și una-două mingi de tenis de câmp. Ajută la evitarea aglomerării pufului Se recomandă aerisirea produselor zilnic Asigurați-vă că produsele sunt uscate complet după spălare, înainte de a le folosi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bedora Pilota Puf si Pana de Gasca 140x200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bedora Pilota Puf si Pana de Gasca 140x200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.