BebeduE Set Recipiente Hrana Colours And Flavours 80216 Albastru

23,00 lei (1 magazin)
Set Recipiente Hrana Copii Colours And Flavours Bebedue 80216 Marimi perfecte pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Marimi perfecte pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Spatiu special pentru sandwich. Potrivite pentru toate tipurile de produse alimentare. Pot fi folosite in cuptorul cu microunde (fara capac). Capac ermetic. Fabricate din materiale de calitate superioara, non-toxice, fara BPA. Capacitate - 500 ml 250 ml. Fabricate in Taiwa ...

Descriere


BebeduE Set Recipiente Hrana Colours And Flavours 80216 Albastru

Set Recipiente Hrana Copii Colours And Flavours Bebedue 80216

Marimi perfecte pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Marimi perfecte pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Spatiu special pentru sandwich. Potrivite pentru toate tipurile de produse alimentare. Pot fi folosite in cuptorul cu microunde (fara capac). Capac ermetic. Fabricate din materiale de calitate superioara, non-toxice, fara BPA.

Capacitate - 500 ml 250 ml.
Fabricate in Taiwan.
Greutate: 1
Set Recipiente Hrana Copii Colours And Flavours Bebedue 80216

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BebeduE Set Recipiente Hrana Colours And Flavours 80216 Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BebeduE Set Recipiente Hrana Colours And Flavours 80216 Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.