BebeduE Recipient Inox Colours And Flavours 300Ml Verde

de la 52,00 lei (3 magazine)
Recipient Hrana Copii Inox Colours And Flavours 300Ml Bebedue Marime perfecta pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Marime perfecta pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Contine un bol din inox care poate fi scos cu usurinta. Potrivit pentru toate tipurile de produse alimentare. Poate fi folosit in cuptorul cu microunde (fara bolul de inox si fara capac). Capac ermetic. Potrivit pentru mancaruri lichide, sosuri. Fabricat din materiale de calitate s ...

Descriere


BebeduE Recipient Inox Colours And Flavours 300Ml Verde

Recipient Hrana Copii Inox Colours And Flavours 300Ml Bebedue

Marime perfecta pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Marime perfecta pentru stocarea sau congelarea mancarii bebelusului. Contine un bol din inox care poate fi scos cu usurinta. Potrivit pentru toate tipurile de produse alimentare. Poate fi folosit in cuptorul cu microunde (fara bolul de inox si fara capac). Capac ermetic. Potrivit pentru mancaruri lichide, sosuri. Fabricat din materiale de calitate superioara, non-toxice, fara BPA. Capacitate: 300 ml.

Recipient Hrana Copii Inox Colours And Flavours 300Ml Bebedue

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BebeduE Recipient Inox Colours And Flavours 300Ml Verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BebeduE Recipient Inox Colours And Flavours 300Ml Verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.