Beaba Dispozitiv preparare orez paste Babycook Solo Duo

125,00 lei (1 magazin)
Descriere Dispozitiv preparare orez/paste Babycook Solo/Duo Beaba Robotul Babycook este singurul astfel de aparat cu ajutorul caruia se pot prepara nu numai piureuri, ci si orez, paste sau fasole. Acest dispozitiv este compatibil NUMAI cu robotii Beaba Babycook Solo/Duo. Pentru prepararea acestor alimente, se inlocuieste cosul de fierbere al vasului Babycook Solo/Duo cu dispozitivul de preparare orez/paste Beaba. Se pune apa pana la nivelul 3 in rezervorul de ...

Descriere


Beaba Dispozitiv preparare orez paste Babycook Solo Duo

Descriere Dispozitiv preparare orez/paste Babycook Solo/Duo Beaba


Robotul Babycook este singurul astfel de aparat cu ajutorul caruia se pot prepara nu numai piureuri, ci si orez, paste sau fasole.


Acest dispozitiv este compatibil NUMAI cu robotii Beaba Babycook Solo/Duo.




Pentru prepararea acestor alimente, se inlocuieste cosul de fierbere al vasului Babycook Solo/Duo cu dispozitivul de preparare orez/paste Beaba.


Se pune apa pana la nivelul 3 in rezervorul de fierbere a robotului Babycook Solo/Duo, iar in dispozitivul de preparare se pun orezul sau pastele si apa, respectand cantitatile indicate in manualul de utilare al aparatului. Se inchide apoi capacul vasului si se porneste functia de Steamer a robotului Beaba Babycook. Atunci cand fierberea este completa, aparatul va emite o avertizare sonora si se va opri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beaba Dispozitiv preparare orez paste Babycook Solo Duo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beaba Dispozitiv preparare orez paste Babycook Solo Duo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.