BASS Cric hidraulic max 680Kg

Cric hidraulic, lift Bass BS-3437, pentru service motociclete, ATV-uri, Quad-uri, max 680 Kg Caracteristici tehnice: Greutate aprox 28 kg Înălțimea minimă: 15cm Înălțime maximă: 46cm Capacitate: 680 kg Lungime: 88cm Latime: 44cm Roti pentru transport Cric hidraulic profesional pentru motociclete și ATV - uri, o structură consolidată cu profile masive, din oțel. Pentru quad - uri și motociclete concepute pentru garaje, pr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BASS Cric hidraulic max 680Kg

Cric hidraulic, lift Bass BS-3437, pentru service motociclete, ATV-uri, Quad-uri, max 680 Kg

Caracteristici tehnice:

Greutate aprox 28 kg

Înălțimea minimă: 15cm

Înălțime maximă: 46cm

Capacitate: 680 kg

Lungime: 88cm

Latime: 44cm

Roti pentru transport

Cric hidraulic profesional pentru motociclete și ATV - uri, o structură consolidată cu profile masive, din oțel. Pentru quad - uri și motociclete concepute pentru garaje, precum și servicii de reparații pentru proprietarii privați.

Rolele robuste permit introducerea ușoară și rapidă a cricul sub vehicul. Ridicarea pedalei vă permite să ridicati motocicleta fara a fi nevoie de cantități mari de forță și o ieșire lină după finalizarea serviciului. Lift motocicleta echipat cu o blocare de siguranță și de cauciuc, finisaj anti-alunecare . Roți puternice și un mâner lung face ușor de manevrat și de transport ascensorul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BASS Cric hidraulic max 680Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BASS Cric hidraulic max 680Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.