Baracuda Set 20 bucati twister SW094 de 8.5cm

Set 20 bucati twister Baracuda SW094 de 8.5cm Twisterele sunt imitatii din plastic a unor pesti sau animale acvatice si care servesc ca momeala pentru pestii care consuma speciile imitate. Rezultatele optime se obtin cand sunt imitate forma, sunetul si culoarea / eventual reflexiile produse de speciile reale. Materialul din care sunt confectionate twisterele poate fi lemn, cauciuc, plastic moale. In general miscarea acestora prin apa este una neregulata, agitata sau de rasuc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Baracuda Set 20 bucati twister SW094 de 8.5cm

Set 20 bucati twister Baracuda SW094 de 8.5cm

Twisterele sunt imitatii din plastic a unor pesti sau animale acvatice si care servesc ca momeala pentru pestii care consuma speciile imitate. Rezultatele optime se obtin cand sunt imitate forma, sunetul si culoarea / eventual reflexiile produse de speciile reale.

Materialul din care sunt confectionate twisterele poate fi lemn, cauciuc, plastic moale. In general miscarea acestora prin apa este una neregulata, agitata sau de rasucire.

Miscarile sunt produse prin forma twisterelor si cu ajutorul aripilor suplimentare montate in mod inteligent, astfel incat, in timpul deplasarii prin apa, acesta sa imite pesti raniti, bolnavi, dezorientati.

 

Caracteristici:

  • Model: SW094
  • Dimensiuni: 8.5cm
  • Nr. buc. pe set: 20

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baracuda Set 20 bucati twister SW094 de 8.5cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baracuda Set 20 bucati twister SW094 de 8.5cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.