BakerRoss Mini recipiente pentru nisip colorat

16,77 lei (1 magazin)
Mini recipiente pentru nisip colorat - Baker Ross   Decorati-va propriile recipiente folosind markere, acuarele, sclipici, paiete, autocolante, vopsele acrilic, etc   Sticlutele se pot umple cu nisip colorat, insera un mesaj scris pe o hartie, etc.   Setul include 4 sticle de plastic cu dop de pluta.   Nisipul nu este inclus. Produsul ajuta copilulsa se concentreze,sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple,sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proie ...

Descriere


BakerRoss Mini recipiente pentru nisip colorat

Mini recipiente pentru nisip colorat - Baker Ross   Decorati-va propriile recipiente folosind markere, acuarele, sclipici, paiete, autocolante, vopsele acrilic, etc   Sticlutele se pot umple cu nisip colorat, insera un mesaj scris pe o hartie, etc.   Setul include 4 sticle de plastic cu dop de pluta.   Nisipul nu este inclus. Produsul ajuta copilulsa se concentreze,sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple,sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect,sa-si dezvolte indemanarea si rabdarea,sa-si dezvolte limbajul si capacitatea de a conversa pe un anumit subiect cu copii de aceeasi varsta si chiar cu adulti. Dimensiune: 19 cm inaltimeAcest produs nu este o jucarie ci un obiect destinat lucrarilor de creatie ce poate fi folosit de catre copii numai sub supravegherea stricta a unui adult. .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BakerRoss Mini recipiente pentru nisip colorat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BakerRoss Mini recipiente pentru nisip colorat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.