Babolat Mingi tenis camp Orange 3/Set

29,00 lei (1 magazin)
Tenisul de camp este un sport foarte popular, indragit de multe persoane indiferent de varsta, jucat la nivel profesional sau doar pentru relaxare. Pentru un joc cat mai placut este indicata folosirea unor mingi de calitate. Mingile de tenis de la Babolat sunt potrivite pentru orice tip de suprafata, sunt de calitate si foarte rezistente. Setul contine 3 mingi. ...

Descriere


Babolat Mingi tenis camp Orange 3/Set

Tenisul de camp este un sport foarte popular, indragit de multe persoane indiferent de varsta, jucat la nivel profesional sau doar pentru relaxare. Pentru un joc cat mai placut este indicata folosirea unor mingi de calitate.

Mingile de tenis de la Babolat sunt potrivite pentru orice tip de suprafata, sunt de calitate si foarte rezistente. Setul contine 3 mingi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Babolat Mingi tenis camp Orange 3/Set de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Babolat Mingi tenis camp Orange 3/Set sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.